HURTIG

Mann med hvitt hår og hvit genser og blå skjorte smiler til headshot og portrett på grå bakgrunn
INFO
BOOK TID

AVSLAPPET

Kvinne i hvit skjorte med brunt hår på mørk bakgrunn poserer for headshot og portrett
INFO
BOOK TID

MILJØ

Vakker jente med blå øyenskygge i stue på salong med neve under haka og poserer for et headshot. Foto.
INFO
BOOK TID

HEADSHOT – EN GOD INVESTERING I DEG SELV

– Lei av å lete etter et fint bilde av deg selv til en nyopprettet konto på «den nye trenden», jobbsøknad eller lignende? Du har nettopp fullført en banebrytende artikkel eller et leserinnlegg som du ønsker å pryde med et bilde av deg med, og det eneste du har er selfies fra snapchat? Da bør du lese videreOm du skal selge inn deg selv, som f.eks megler, advokat o.l.,er det viktig å fremstå som en troverdig person.

Et godt headshot, eller PR-bilde, er en verdifull investering i deg, og din personlige og professonelle merkevare i mange år fremover. Før mennesker møter hverandre har de mest sannsynligvis allerede sett hverandre på et bilde. Om det er på sosiale medier, hjemmesiden din eller google-søk. Mennesker føler seg ofte tryggere når de kan forutse hvem de skal snakke med. Jeg vet at, jeg personlig, er fan av å sette et ansikt på personen i andre enden av telefonen. Det kan være både skummelt og ukomfortabelt å legge ut et bilde av seg selv, men med et godt bilde blir det mye lettere. Inntrykket du ønsker å gi til en potensiell kunde, -samarbeidspartner, -venn eller -kjæreste er antagelig satt lenge før dere møtes. Hvordan inntrykk du velger å gi andre er du ene og alene ansvarlig for. 
Nettsider, eller hva det måtte være, uten bilder av deg selv kan fort gi et kaldt og upersonlig uttrykk som kan føre til at man oppfattes useriøs eller som en robot.

BLI TATT PÅ ALVOR

trykk her

I de aller fleste sammenheng er det viktig å fremstå som profesjonell. Du får folk til å føle seg tryggere og vil oppsøke deg mer om du fremstår som en troverdig person. Du vil automatisk bli tatt mer på alvor. Med et sterkt headshot fremstilles du godt om du for eksempel skal ha en kommentar i avisen eller lignende, hvor de ønsker å bruke bilde av deg.

TA MERKEVAREN DIN TIL ET NYTT NIVÅ

–  I motsetning til et portrett, så er et headshot et horisontalt bilde som tar seg bedre ut på mange flater. Dette er den moderne varianten av det gamle portrettet.

Mann med six pence og hvit ullgenser med krage og kjede på mørk bakgrunn

HURTIG

Kjapp og enkel studio headshot. Perfekt for nettsider og sosiale medier som Facebook, LinkedIn, søknader, avis- og nyhetsartikler, kontaktsider, visittkort og andre steder det måtte passe. Passer godt tidsmessig om du skulle trenge å presse avtalen inn i f.eks lunsjpausen.

 • ~30 minutter i studio.

 • Ca. 2-3 antrekk

 • En kjapp og effektiv fotografering

BOOK TID
Kvinne i hvit skjorte med brunt hår på mørk bakgrunn poserer for headshot og portrett

AVSLAPPET

Perfekt for entreprenører, selgere, sjefer, talenter, advokat, megler og hvem som helst som trenger forskjellige uttrykk og til forskjellige artikler, nettsider, søknader eller hva det måtte være.En personlig fotografering hvor jeg gjør alt jeg kan for å dekke dine behov.

 • ~90 min i studio

 • Velg mellom flere bildeutsnitt

 • Velg mellom forskjellige antrekk

 • Frivillig: MakeUp Artist (egne priser)

 • En nøye og produktiv fotografering

BOOK TID
Vakker jente med blå øyenskygge i stue på salong med neve under haka og poserer for et headshot. Foto.

MILJØ

For en naturlig bakgrunn, kan jeg komme til deg eller hvilket som helst inne eller utendørs sted du ønsker, hvor vi tilbringer tiden for å skape flotte bilder av deg som du stolt kan bruke til hva det måtte være.
 • ~90 min på lokasjon

 • Velg mellom forskjellige antrekk

 • Frivillig: MakeUp Artist (egne priser)

 • En kreativ og behagelig fotografering

BOOK TID

PRAKTISK INFO

Selvom det er fokus på hodet, er også antrekket veldig viktig. Ha gjerne med forskjellige antrekk som passer overens med hva du ønsker å få frem. Bedritsmessig er ofte skjorter/topp en slager, med eller uten en blazer/dressjakke. Farger er flott, men prøv å unngå sterke farger og forstyrrende mønster. En god huskeregel er «hold det enkelt», vi vil ikke at tøyet skal ta oppmerksomheten fra øynene.

SMINKE

Prøv å ikke bruke så mye mer sminke enn du vanligvis pleier. Sminken kan fort bli din verste fiende, da lyset fra blits kan reflektere og få frem farger man vanligvis ikke legger merke til. Det kan friste å ta på litt ekstra foundation, men resultatet kan fort bli til at du blir helt gul i ansiktet (trykk for bilde). La meg heller bruke tre sekunder ekstra i retusjering for å fjerne småsår, kviser og urenheter, enn at jeg må fargekorrigere hele ansiktet ditt. For mye pudder er fy-fy.

En tur til en profesjonell makeup-artist kan være en god investering om du er usikker på sminking før fotografering.

HÅR

Helst vær nyklipt eller stelt. Om du ofte tar deg i håret, eller generelt har hår, anbefaler jeg at du tar med egen hårbørste! Når du skal bruke penger på et godt headshot, kan du like gjerne toppe det hele med en tur til frisøren.

Småhår du ikke ønsker i ansiktet bør nappes på forhånd. Skjegg bør trimmes eller shaves samme dag.

Langt hår kan både slippes ned eller settes i hestehale.

RETUSJERING

Bildene blir tatt i et format (RAW) som må fargekorrigeres. Samtidig vil jeg også gå over og fjerne midlertidig urenheter som kviser, småsår og ujevnheter i sminke. Min stil er at bildene skal se så naturlige ut som mulig, så det vil ikke bli gjort noen form for «heavy retusjering» som å endre på form i ansikt og kropp.

Hjelp meg på forhånd ved å fortelle meg gjerne hva du ønsker å fjerne/beholde.

STEMNING

I studio kan det velges mellom mørk, lys, nøytral eller farget bakgrunn. Du bestemmer selv hvilken stemning du ønsker å skape. Valget bør være påvirket av formålet til bildene. Det er også muligheter til å fjerne bakgrunnen. Man må velge en bakgrunn når man bestiller time, men om du ombestemmer deg kan vi endre det når vi møtes. Det kan være lurt å ha dette i bakhodet.

BOOK ENKELTFOTOGRAFERING

1. Velg Fotografering
2. Velg Dato & Tidspunkt
3. Utfyll Kontaktinfo
4. Send Bestillingen

Personvernsinnstillinger
Jeg bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet mitt. Hvis du bruker tjenestene mine via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler via nettleserinnstillingene. Jeg bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologier. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjeparts innbygginger. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene jeg bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk min Personvernerklæring
Youtube
Samtykke til å vise innhold fra - Youtube
Vimeo
Samtykke til å vise innhold fra - Vimeo
Google Maps
Samtykke til å vise innhold fra - Google