SETT ANSIKT PÅ DET DU PRESENTERER
Lær kunden å gjenkjenne ansiktet ditt. Fornøyde kunder vil forbinde ansiktet ditt med kvalitet.
GJØR TJENESTEN DIN PERSONLIG
Bruk deg selv til å selge tjenesten din. Det føles hyggeligere når man blir presentert av et medmenneske.
SKAP TRYGGHET OG RELASJON
Et fotografi kan være en hyggelig velkomst og en betryggende måte å bli bedre kjent med deg på.

SETT ANSIKT PÅ DET DU PRESENTERER

Lær kunden å kjenne ansiktet ditt. Fornøyde kunder vil forbinde det med kvalitet og skape lojalitet.

Løft bedriften din med gode fotografier

Bedriftsfotografering er det beste steget for å hjelpe dere å løfte deres ansikt ut mot kunden som søker etter dere på google, ser dere i en annonse eller ukeblad. Gode portretter og headshots av mennesker på nettsider og sosiale medier fremstiller bedriften som en livlig, aktiv og medmenneskelig bedrift.

Min oppgave er å levere virkningsfulle bilder av deg og deres ansatte som snakker ut til kunden på en god og positiv måte. Jeg tilbyr å komme til bedriften deres, eller invitere dere til et studio langs E6 i Sarpsborg for en smidig fotografering.

JEG ØNSKER MER INFO OM BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Gi et solid førsteinntrykk!

Et vellykket headshot, også kalt PR-bilde skal fortelle hvem du er. I motsetning til et passfoto, førerkort eller annen ID som er ment til å vise hvordan du ser ut, må et headshot formidle mye mer, som adferd, karakter og personlighet.

Et headshot skal gi seeren et inntrykk av at de møter noen i en profesjonell sammenheng, for første gang. Å se et headshot skal føles som en velkomst som komplimenterer tekst eller sammenhengen det kommer med. Et godt headshot gjør f.eks LinkedIn-profilen din et mer profesjonell utseende enn bare en liste over tidligere jobberfaring, ferdigheter og interessene dine.

Gi meg mer info om enkeltperson!

PORTRETT- & HEADSHOT FOTOGRAF

– Fotograf for bedrifter, enkeltpersonforetak og privatpersoner.

Andre Hauge Aanes
Andre Hauge Aanes
07/03/2023
Vi trengte fotograf rask, og tok en telefon til Fotograf Marius Volden. Det var utrolig rask- og ikke minst knallbra service! Kom på dagen, og vi hadde bildene dagen etter. Anbefales på det varmeste.
Helle kirsti Helland
Helle kirsti Helland
21/06/2022
kule hyggelige lokaler
Tønnes Steenersen
Tønnes Steenersen
21/02/2022
Veldig flink fotograf som jobber effektivt og tar gode bilder.
DrWickedBot
DrWickedBot
11/02/2022
Superflink fotograf, fikk meg skikkelig avslappet å fikk meg til å føle som at jeg drev med dette til vanlig. Fantastisk resultat ☺️ anbefalles på det sterkeste
Therese Nygård
Therese Nygård
18/01/2022
Dyktig fotograf med interesse i deg og produktene dere lager sammen. Det er blitt noen shoots med Marius nå, og jeg er alltid fornøyd med resultatet i ettertid 👍🏻 Ekstra pluss får han for det gode humøret som gjør opplevelsen ekstra hyggelig for en nervøs linselus 🙂 Anbefaler!
Joakim Hagen Abrahami
Joakim Hagen Abrahami
14/01/2022
Det er gøy å jobbe med Marius! Han er ikke bare teknisk dyktig og flink med lyssetting, men også meget kreativ og morsom. Han får modellene til å føle seg komfortable på shoot, noe som kanskje er det aller viktigste i denne bransjen. Anbefales på det sterkeste!
Merete Remme
Merete Remme
09/01/2022
Veldig positiv fyr som tar flotte bilder. Han hørte på ideer og tok ideene over i bedre løsninger. Morsomt å jobbe med han selv med følsomme tema. Tusen Takk Marius Volden. Gleder meg til å kunne bruke bildene på SOME og nettsiden min fremover.
silje juliussen
silje juliussen
14/12/2021
Veldig flink og hyggelig fotograf 🙂 Lett å prate og omgås med, som gir deg fine og gode råd for å stå bak kamera 👏🏻

Marius Volden poserer for headshot til om meg til hjemmesiden hans www.mavvi.no

Mitt navn er Marius Wilberg Volden og har jobbet som idrett- og familiefotograf siden 2019, som betyr at jeg er vant til høyt trykk under volum-fotografering. Hundrevis av personer i alle aldre delt inn i forskjellige lag er helt normalt for meg. Til tross for variasjonen av så mange forskjellige mennesker, ender det som oftest opp med gode resultater.

Finn ut hvordan vi kan skreddersy et opplegg for deg og din bedrift slik at du kan få flotte fotografier av deg og dine ansatte til bedriften eller profilen din, kan du kontakte meg ved å trykke på knappen nede til høyre, eller finne ut mer på kontakt siden.

La meg hjelpe deg!
Ta kontakt

PÅ TIDE Å SLÅ UT HÅRET

Personvernsinnstillinger
Jeg bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet mitt. Hvis du bruker tjenestene mine via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler via nettleserinnstillingene. Jeg bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologier. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjeparts innbygginger. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene jeg bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk min Personvernerklæring
Youtube
Samtykke til å vise innhold fra - Youtube
Vimeo
Samtykke til å vise innhold fra - Vimeo
Google Maps
Samtykke til å vise innhold fra - Google