MARIUS W. VOLDEN

Fotograf og grafisk designer som holder til i Fredrikstad, Østfold med fokus på portretter og headshots for bedrift og enkeltpersonsforetak.

Født og oppvokst i Larkollen; en liten sommerpærle langs Oslofjorden. Har i mange år hatt sans for grafisk design, men startet ikke med foto før i 2015 da jeg ble kjent med et annet kamera enn mobiltelefon. Som utdannet mediedesigner med øye for detaljer falt det naturlig at foto skulle bli en ting som festet seg. Siden den gang har jeg investert i mye forskjellig fotoutstyr som vil komme deg til gode. Jo mer man setter seg inn i foto, jo mer innvikla og avansert blir det og det er derfor du bør ta kontakt med meg.

Siden 2019 har jeg hatt kontrakt som idrettsfotograf for foto-expressen hvor jeg reiser rundt til forskjellige klubber hvor jeg setter opp til portrett og lagbilder innen forskjellige sporter som; Fotball, håndball, Innebandy og Ishockey. Samtidig som dette har jeg kontrakt med studio-expressen som barne og familie -fotograf hvor jeg reiser til kjøpesentre og setter opp et popup studio hvor jeg tar for det meste barnefoto.