MARIUS W. VOLDEN

Fotograf og grafisk designer som holder til i Fredrikstad, Østfold med fokus på portretter og headshots for bedrift og enkeltpersonsforetak.

Født og oppvokst i Larkollen; en liten sommerpærle langs Oslofjorden. Har i mange år hatt sans for grafisk design, men startet ikke med foto før i 2015 da jeg ble kjent med et annet kamera enn mobiltelefon. Som utdannet mediedesigner med øye for detaljer falt det naturlig at foto skulle bli en ting som festet seg. Siden den gang har jeg investert i mye forskjellig fotoutstyr som vil komme deg til gode. Jo mer man setter seg inn i foto, jo mer innvikla og avansert blir det og det er derfor du bør ta kontakt med meg.

Siden 2019 har jeg hatt kontrakt som idrettsfotograf for foto-expressen hvor jeg reiser rundt til forskjellige klubber hvor jeg setter opp til portrett og lagbilder innen forskjellige sporter som; Fotball, håndball, Innebandy og Ishockey. Samtidig som dette har jeg kontrakt med studio-expressen som barne og familie -fotograf hvor jeg reiser til kjøpesentre og setter opp et popup studio hvor jeg tar for det meste barnefoto.

Andre Hauge Aanes
Andre Hauge Aanes
07/03/2023
Vi trengte fotograf rask, og tok en telefon til Fotograf Marius Volden. Det var utrolig rask- og ikke minst knallbra service! Kom på dagen, og vi hadde bildene dagen etter. Anbefales på det varmeste.
Helle kirsti Helland
Helle kirsti Helland
21/06/2022
kule hyggelige lokaler
Tønnes Steenersen
Tønnes Steenersen
21/02/2022
Veldig flink fotograf som jobber effektivt og tar gode bilder.
DrWickedBot
DrWickedBot
11/02/2022
Superflink fotograf, fikk meg skikkelig avslappet å fikk meg til å føle som at jeg drev med dette til vanlig. Fantastisk resultat ☺️ anbefalles på det sterkeste
Therese Nygård
Therese Nygård
18/01/2022
Dyktig fotograf med interesse i deg og produktene dere lager sammen. Det er blitt noen shoots med Marius nå, og jeg er alltid fornøyd med resultatet i ettertid 👍🏻 Ekstra pluss får han for det gode humøret som gjør opplevelsen ekstra hyggelig for en nervøs linselus 🙂 Anbefaler!
Joakim Hagen Abrahami
Joakim Hagen Abrahami
14/01/2022
Det er gøy å jobbe med Marius! Han er ikke bare teknisk dyktig og flink med lyssetting, men også meget kreativ og morsom. Han får modellene til å føle seg komfortable på shoot, noe som kanskje er det aller viktigste i denne bransjen. Anbefales på det sterkeste!
Merete Remme
Merete Remme
09/01/2022
Veldig positiv fyr som tar flotte bilder. Han hørte på ideer og tok ideene over i bedre løsninger. Morsomt å jobbe med han selv med følsomme tema. Tusen Takk Marius Volden. Gleder meg til å kunne bruke bildene på SOME og nettsiden min fremover.
silje juliussen
silje juliussen
14/12/2021
Veldig flink og hyggelig fotograf 🙂 Lett å prate og omgås med, som gir deg fine og gode råd for å stå bak kamera 👏🏻

Personvernsinnstillinger
Jeg bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet mitt. Hvis du bruker tjenestene mine via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler via nettleserinnstillingene. Jeg bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologier. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjeparts innbygginger. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene jeg bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk min Personvernerklæring
Youtube
Samtykke til å vise innhold fra - Youtube
Vimeo
Samtykke til å vise innhold fra - Vimeo
Google Maps
Samtykke til å vise innhold fra - Google