Pressefoto på kort varsel

Pressefoto på kort varsel

Som fotograf er jeg alltid klar til å hjelpe kundene mine med å fange de beste øyeblikkene. Fra portrettfotografering til produktfotografering, er det alltid spennende å utforske nye typer fotografering. Når jeg får en ny oppgave, er det første jeg gjør å pakke sammen alt utstyret mitt og sette kursen mot kunden. Til tross for at kunden ringte klokka 15:00 og vi var ferdig før 17:30.

Jeg ankom til avtalt sted, og med alt utstyret som trengtes for å gjøre jobben min til dette oppdraget. På dette bildet kan du se alt utstyret jeg hadde brukt for i dette sammenhenget, pakket og klart for transport opp i lokalene. Stativer, softbokser, studioblitser og kamerasekk er noen av de essensielle elementene jeg tar med meg på slike oppdrag.

Trangt med plass

Som fotograf er det viktig å kunne jobbe i alle slags omgivelser. Dette inkluderer trange plasser som et kontorlandskap. På dette bildet ser du meg i ferd med å sette opp et lysoppsett for portrettfotografering. Tre blitser med softbokser, en grå bakgrunn og et bakgrunnslys er noen av elementene jeg bruker for å skape den perfekte settingen.

Ta stresset med et smil

Til tross for trange plasser, tar jeg alltid på meg utfordringen med et smil om munnen. Som du kan se på dette bildet, gir jeg tommelen opp mens jeg står ved siden av lysoppsettet jeg har satt opp, mens svetten renner. Det å kunne jobbe under press er en av egenskapene som gjør meg til en erfaren og pålitelig fotograf.

Fornøyde kunder smiler mest

Når jeg er ferdig med oppsettet og alt er klart, er det tid for å fokusere på kunden og fange det beste bildet av dem. Headshotet jeg tok av kunden på dette oppdraget ble svært godt mottatt. Kundens tilbakemelding på Google Reviews var fantastisk, og jeg er stolt over å ha kunne levere på kort tid og med knallbra service.

Tilbakemelding fra kunde:

Vi trengte fotograf rask, og tok en telefon til Fotograf Marius Volden. Det var utrolig rask- og ikke minst knallbra service! Kom på dagen, og vi hadde bildene dagen etter. Anbefales på det varmeste.

Ikke nøl med å ta kontakt!

Det er mange grunner til å ansette en erfaren fotograf, spesielt når tiden er knapp. Med riktig utstyr, teknikk og erfaring kan en fotograf hjelpe deg med å skape flotte bilder som gir en ekstra dimensjon til ditt prosjekt eller arrangement. Så neste gang du trenger en fotograf, ikke nøl med å ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Personvernsinnstillinger
Jeg bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet mitt. Hvis du bruker tjenestene mine via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler via nettleserinnstillingene. Jeg bruker også innhold og skript fra tredjeparter som kan bruke sporingsteknologier. Du kan selektivt gi ditt samtykke nedenfor for å tillate slike tredjeparts innbygginger. For fullstendig informasjon om informasjonskapslene jeg bruker, data vi samler inn og hvordan vi behandler dem, vennligst sjekk min Personvernerklæring
Youtube
Samtykke til å vise innhold fra - Youtube
Vimeo
Samtykke til å vise innhold fra - Vimeo
Google Maps
Samtykke til å vise innhold fra - Google