parallax background

LEIE STUDIO I RAKKESTAD

Velkommen til mitt fotostudio i Rakkestad, et perfekt sted for både amatører og profesjonelle fotografer som søker et kvalitetsstudio for utleie. Mitt studio tilbyr et fleksibelt og godt utstyrt miljø som passer til en rekke fotograferingsbehov. Enten du er en hobbyfotograf som ønsker å eksperimentere og utvikle dine ferdigheter, eller en erfaren profesjonell som trenger et pålitelig sted for dine fotoshoots, har mitt studio har du det meste du trenger for å skape fantastiske bilder. 

Velkommen til et inspirerende og kreativt rom tilrettelagt for alle nivåer av fotografering!

MÅL

 • Lokalet: 8m x 9m x 2.55m
 • Fotoplass; 8m x 4m x 2.55m
 • Sitteplass: 3m x 4m x 2.55m
 • Sminkebord: 1.2m x 1.5m x 2.55

STEP UP YOUR GAME!

STUDIO FOTOKURS

Ta kontroll over ditt fotograferingspotensial med mitt 1 til 1 fotokurs i studioet. Uansett om du er en nybegynner som ønsker å mestre grunnleggende ferdigheter eller en erfaren fotograf som søker å forfine ditt håndverk, tilbyr kurset en skreddersydd læringsopplevelse. Utforsk studioets utstyr, lær nøkkelbelysningsmetoder og få praktisk erfaring med å skape imponerende bilder. Med personlig veiledning vil du utvikle din unike fotografistil og oppnå målene dine. Bli med på denne inspirerende reisen og løft fotograferingen din til nye høyder i et intimt og kreativt studioområde.

HANDS-ON 1-ON-1 FOTOKURS I STUDIO

Hei fotoentusiaster! Bli med på en uforglemmelig One-On-One 1 eller 2 dagers utforskning av studiofotografi. Du kan lære alt jeg har å tilby på YouTube helt gratis, men da vil du ikke få muligheten til å prøve det ut, mens du lærer!

Hvorfor delta?

Bredt Spekter av Læring: Velg mellom 1 eller 2 dager med dybdeundervisning. Dag 1 gir deg grunnleggende ferdigheter, mens dag 2 går dypere inn i avanserte teknikker, spesielt fokusert på studiolys og dets magi.

Praktisk Studioopplevelse: Trinn inn i mitt velutstyrte studio – en kreativ lekeplass hvor du får utforske studiolys, eksponering, og komposisjon på nært hold.

Personlig Veiledning: Få verdifulle tips og tilbakemeldinger for å mestre bruk av studiolys og skape profesjonelle bilder som skiller seg ut.

Praktisk Erfaring: Deltakelse i hands-on øvelser gir deg en dypere forståelse av studiolys, eksponering og komposisjon.

Inkludert 4 Timers Studioleie: Som en ekstra bonus for å delta i 2 dagers kurs, får du 4 timer leie av fotostudio inkludert i prisen, til en verdi av 3130 kr. Dette gir deg sjansen til å praktisere dine nyervervede ferdigheter i et ekte studio.

Verdi og Pris: Dette eksklusive kurset er priset til 11 000 kr for to dager og 6 500 kr for en dag. Prisen inkluderer ikke bare kvalitetsundervisning, men også kaffe og matpause for en behagelig læringsopplevelse. Velkommen til en reise dypt inn i kunsten av studiofotografi!

Dag 1: Grunnleggende Ferdigheter

 1. Introduksjon til Kameraet:

  • Forståelse av kameraets grunnleggende funksjoner.
  • Innføring i ulike kameramodus.
 2. Komposisjonsteknikker:

  • Regel av tredjedeler og andre grunnleggende komposisjonsprinsipper.
  • Praktiske øvelser i komposisjon.
 3. Belysning:

  • Grunnleggende belysningsprinsipper.
  • Praktisk bruk av naturlig lys, kontinuerlig lys og studiobelysning.
 4. Portrettfotografering:

  • Innføring i portrettfotografering.
  • Retning og vinkler for å skape estetisk tiltalende portretter.
 5. Praktiske Øvelser:

  • Anvendelse av grunnleggende ferdigheter i praktiske fotograferingsøvelser.
  • Tilbakemelding og diskusjon.

Dag 2: Avanserte Teknikker

 1. Avansert Belysning:

  • Dybde i studiobelysning og bruk av flere lyskilder.
  • Skapning av stemning og atmosfære.
  • Lær hvordan en lysmåler fungerer i praksis.
 2. Kreative Effekter:

  • Bruk av fargefiltre, polariseringsfilter og kreative teknikker.
  • Eksperimentering med ulike effekter.
 3. Actionfotografering:

  • Innføring i actionfotografering.
  • Fang bevegelse og øyeblikk.
  • High Speed Sync (HSS) & Through The Lens (TTL)
 4. Postproduksjon:

  • Grunnleggende bildebehandling.
  • Bruk av programvare for å forbedre bilder.
 5. Prosjektoppgave:

  • Gjennomføring av en kreativ prosjektoppgave.
  • Evaluering og tilbakemelding.

INFORMASJON

Ved å leie mitt fotostudio, aksepterer du å overholde alle betingelser og sikkerhetsregler som er nøye beskrevet på min nettside. Disse retningslinjene er utformet for å sikre en trygg og profesjonell atmosfære for alle brukere. Vi oppfordrer deg til å grundig gjennomgå reglene for bruk av utstyr, vedlikehold av studioet og eventuelle spesifikke krav for fotografering i studioet. Dette vil bidra til en smidig opplevelse og sikre at studioet opprettholder høy kvalitet. Jeg setter pris på din forståelse og samarbeid for å sikre at alle brukere har en positiv og trygg opplevelse. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller behov for ytterligere informasjon. Takk!

BETINGELSER

Når du leier mitt fotostudio, må du følge en rekke betingelser som sikrer en effektiv og behagelig bruk av studioet for alle parter. Disse betingelsene er designet for å dekke de fleste aspekter ved utleie og sikre at både studioets integritet og din brukeropplevelse er av høyeste kvalitet.

 1. Booking og Avbestilling: Studioet må bookes på forhånd. Avbestilling må skje minst 48 timer før den avtalte tiden for å unngå avbestillingsgebyr.

 2. Bruk av Utstyr: Leietakere har tilgang til alt studioets utstyr som er listet opp, inkludert studiolamper, stativer, softboxer, paraplyer og papirbakgrunner. Skade på utstyr må erstattes av leietaker.

 3. Bruk av Eget Utstyr og Materialer: Leietakere kan benytte sitt eget utstyr i studioet, men dette må forhåndsgodkjennes av studioeier for å sikre kompatibilitet og sikkerhet. Dette inkluderer både fotoutstyr og eventuelle rekvisitter. For spesifikke materialer som en flaske vin eller lignende, som kan være en del av fotograferingsoppsettet, kreves det en skriftlig søknad og eksplisitt tillatelse fra studioeier. Dette er for å opprettholde studioets profesjonelle standarder og sikre overholdelse av relevante regler og forskrifter.
 4. Rengjøring og Vedlikehold: Studioet skal forlates i den stand det ble funnet. Etter bruk skal alt utstyr ryddes og plasseres tilbake på sin opprinnelige plass.

 5. Ansvarsfraskrivelse: Studioet er ikke ansvarlig for personlige eiendeler som er igjen i studioet eller for eventuelle skader som oppstår under bruk av studioet.

 6. Tidsbegrensninger: Utleietiden må overholdes nøye. Eventuell overskridelse av avtalt tid kan medføre ekstra kostnader.

 7. Lydnivå og Oppførsel: Respekt for nabolaget er viktig. Unngå høyt lydnivå og forstyrrelser.

 8. Sikkerhetsforskrifter*: Alle sikkerhetsforskrifter som er satt av studioet må følges. Du finner de lenger ned på siden.

 9. Førstegangsbruk: For nye leietakere er det påkrevd at jeg som studioeier er til stede under den første bruk av studioet. Dette er for å sikre at alt utstyr brukes korrekt og trygt, samt for å gi en kort orientering om studioets fasiliteter og retningslinjer.

 10. Aldersgrense for Leietakere: For å sikre ansvarlig bruk av studioet, må alle leietakere være minst 18 år gamle. Dette sikrer at brukerne er modne nok til å forstå og overholde studioets retningslinjer og sikkerhetsforskrifter. Personer under 18 kreves at minst jeg, Marius Volden, er til stede under hele oppholdet.

 11. Forsikringskrav: Alle leietakere må ha egen forsikring som dekker eventuelle skader eller ansvar under bruk av studioet. Dette bidrar til å beskytte både leietaker og studioeier mot uforutsette kostnader som følge av ulykker eller skade på utstyr.

 12. Maksimal Kapasitet: Studioet har en maksimal kapasitet på 7 personer av gangen. Dette sikrer overholdelse av brannsikkerhetsregler og skaper en komfortabel og sikker arbeidsplass for alle.

 13. Bruk av Eget Utstyr: Bruk av eksternt utstyr er tillatt, men må godkjennes på forhånd av studioeier. Dette sikrer at alt eksternt utstyr er trygt og kompatibelt med studioets infrastruktur.

 14. Fotograferingsinnhold: Det er ikke tillatt med ulovlig eller upassende innhold under fotografering i studioet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, ulovlige aktiviteter, hatefulle ytringer eller pornografi.

 15. Røyking og Alkohol: For å opprettholde et trygt og profesjonelt miljø i studioet, er røyking og generell bruk av alkohol strengt forbudt. Dersom alkoholholdige drikkevarer ønskes medbrakt, som for eksempel en flaske vin for stemningens skyld, kan det søkes om skriftlig tillatelse fra studioeier. Dette sikrer at alle bruk av alkohol er ansvarlig, kontrollert, og i samsvar med studioets retningslinjer og formål.

 16. Endringer i Booking: Eventuelle endringer i bookingen, inkludert tidspunkt og varighet, må kommuniseres og godkjennes minst 24 timer før den opprinnelige bookede tiden.

Ved å akseptere disse betingelsene sikrer du ikke bare en trygg og effektiv bruk av studioet, men også en behagelig og produktiv fotograferingsopplevelse. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om studioets betingelser og fasiliteter.

* SIKKERHETSFORSKRIFTER

Sikkerhetsforskrifter i konteksten av et fotostudio refererer til en rekke retningslinjer og prosedyrer som er designet for å sikre trygg bruk av studioet og dets utstyr, samt for å beskytte de som benytter seg av fasilitetene. Disse forskriftene er viktige for å forhindre ulykker, skader og skade på utstyr:

 1. Riktig Håndtering av Utstyr: Brukere må være kjent med hvordan studioets utstyr, som lys, stativer og elektroniske enheter, skal håndteres og brukes korrekt for å unngå skader eller ulykker.

 2. Elektrisk Sikkerhet: Pass på at alle kabler og elektriske tilkoblinger er sikret og plassert slik at de ikke utgjør en snublefare. Ikke overbelast stikkontakter og bruk kun utstyr som er i god stand.

 3. Brannsikkerhet: Vær oppmerksom på studioets brannsikkerhetsutstyr, som brannslukkere og nødutganger. Ikke blokker nødutganger, og følg alltid brannsikkerhetsinstruksjoner.

 4. Ryddighet og Orden: Hold studioet ryddig for å forhindre fallulykker. Sørg for at utstyr ikke er plassert foran dører og at alle overflater er fri for søl og fuktighet.

 5. Personlig Beskyttelsesutstyr: I noen tilfeller kan det være nødvendig å bruke personlig beskyttelsesutstyr, spesielt når man arbeider med spesielle lys- eller fotograferingsmetoder.

 6. Instruksjoner for Nødssituasjoner: Vær kjent med prosedyrer for nødssituasjoner, inkludert hvem du skal kontakte i tilfelle en ulykke.

 7. Opplæring og Orientering: Nye brukere bør motta en grundig orientering om studioets sikkerhetsforskrifter før de begynner å bruke studioet.

 8. Videoovervåkning for Sikkerhet og Overholdelse: Vær oppmerksom på at studioet er utstyrt med videoovervåkningssystemer for å sikre sikkerheten til både utstyret og de som benytter seg av studioet. Overvåkningen er også et middel for å sikre at alle betingelser og regler overholdes. I tilfelle brudd på studioets betingelser, som skade på utstyr eller eiendom, vil opptakene fra overvåkningssystemet kunne bli brukt som bevis i vurderingen av eventuelle gebyrer eller erstatningskrav. Denne overvåkningen er ment for å beskytte både leietakere og studioeier, og sikre en rettferdig og trygg bruk av studiofasilitetene.

Ved å følge disse sikkerhetsforskriftene, sikrer man et trygt og behagelig miljø for alle som benytter seg av studioet. Dette er ikke bare viktig for den fysiske sikkerheten, men også for å sikre at utstyret og fasilitetene blir vedlikeholdt og varer lengre.